Ga naar hoofdinhoud

Over mij

Mijn naam is Monique. Getrouwd en moeder van drie dochters.
Ik ben Kinderverpleegkundige in een algemeen ziekenhuis. Door mijn werk als Kinderverpleegkundige heb ik jaren lang ervaring met kinderen, ook met kinderen met een medische achtergrond zoals een lastige start.

Door mijn opleidingsachtergrond, werkervaring, kennis die ik heb opgedaan en mijn ervaring als moeder geloof ik erin dat jij als ouder richting geeft en kaders bepaald. Niet door hard te zijn naar je kinderen. Begrenzing geven kan op een liefdevolle manier, in die veiligheid kunnen kinderen zich ontwikkelen en overgeven aan slaap. Binnen die kaders kunnen kinderen met slaapproblemen veiligheid ervaren.

De opleiding tot droomritmecoach kwam op mijn pad, deze opleiding ben ik gaan doen met als doel aanvulling te brengen op de kennis die ik al heb. Ik heb waardevolle kennis opgedaan over slaap waarmee ik jullie als ouders verder kan helpen. Zodat jullie als gezin langer vooruit kunnen, niet alleen nu maar ook in de toekomst geholpen zijn.

Slaap tekort kan veel teweeg brengen binnen een gezin, niet alleen kunnen kinderen lichamelijke klachten krijgen maar als ouders is het ook een uitdaging om zonder of met weinig slaap de dag door te komen. Ik ben er van overtuigd dat dit anders kan. Graag help ik jullie hierbij, neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Monique leunt tegen een ledikant
Neem contact op

Reviews

Neem contact met mij op